Bejelentkezés
YOHANNA.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

YOHANNA.FREEBASE.HU
/20190815-3-2-milliard-forintot-kapott-a-budapesti-autos-startup-Index

3,2 milliárd forintot kapott a budapesti autós startup - Index

3,2 milliárd forintot kapott a budapesti autós startup - Index Ingyen webtárhely szolgáltatás, segítségével weboldalát elérhetövé teheti az interneten. Szolgáltatásunk magánszemélyek és jogi személyek számára egyaránt hozzáférhetö, a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. A nálunk tárolt oldalak a regisztráció pillanatától kezdve reklámmentesek, nem kell emelt díjas smst küldeni, vagy éves díjat fizetni a reklámcsík eltüntetéséért, mivel nálunk nincs semmilyen reklámcsík vagy felugró reklám ablak. Minden regisztrált felhasználó webtárhelyet kap, melyel szabadon gazdálkodhat, nincs fájl típus vagy fájl méret korlátozás a szerveren. PHP scripteket biztonsági okokból nem lehet futtatni a szerveren.

Legújabb twittek

vajon miért nem szinkronizálja az icloud a fotóimat? Hely is bőven lenne, van 50 giga icloud tárhely, mindent beáll… https://t.co/s5iEh5Z9cb

Keresés
3,2 milliárd forintot kapott a budapesti autós startup  Index

3,2 milliárd forintot kapott a budapesti autós startup - A Commsignia autók és városok modernizálásán dolgozik, velük fut a világhírű Las Vegas-i önjáró busz.